Dansmariekes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wij zijn Janou ,Fabiénne, Danae en Solange. Een jaar of 5 geleden wilde wij heel graag gaan dansen en dat voor carnavalsvereniging de Parkuule. Wij hadden een dansjuf gevonden die ons het dansen wilde aan leren. We mochten van Patrick en Mandy op maandag bij hun komen dansen en dat vonden we dus super leuk.
Op maandagavond werd er dan ook heel hard geoefend.

Ons eerste optreden was dan ook een groot succes voor ons met hier en daar nog wat kleine foutjes maar van het publiek kregen wij een groots applaus.
Dus wij waren super super trots.
Het tweede jaar kregen wij een andere dansjuf die het ons nog beter kon leren en je zag dan ook een enorme vooruitgang bij ons.
Wij mochten mee naar recepties en daar deden we goed ons best om te laten zien dat wij van de Parkuule zijn.Nu ons vierde jaar dat wij weer mogen optreden en met de raad van elf mee gaan naar recepties.
Helaas maar met 5 meiden daar Nina ermee gestopt is.
Wij hopen dan ook dat jullie allemaal van ons dansen kunnen genieten.Gr en alaaf van Janou,Fabiénne,Nina,Tessa,Danae,Solange.

Optreden Jeugdprinsenproclamatie 2014

Optreden Jubileumreceptie 2012

(Video en montage Wim De Groot)

Optreden Prinsenproclamatie 2012