C.V. De Parkuule

WAT MAG JE ERVAN VERWACHTEN?

Samen met een professioneel bedrijf hebben we een online quiz opgezet, gepresenteerd door een quizmaster. Als je deelneemt ontvang je op de dag van de quiz zelf de nodige instructies om te kunnen inloggen.

Met de telefoon – die als stemkastje gebruikt wordt – kun je de vragen beantwoorden. De quiz zelf kan je streamen op je pc, tablet of smart tv.

Het is een interactieve entertainment quiz met vragen voor jong en oud (ook niet alle vragen zullen met carnaval te maken hebben). Voor en na de quiz verzorgen we een half uur “Parkuule TV” met muziek, dans en filmpjes uit de oude doos.

En er zijn leuke prijzen te winnen:
1ste prijs: € 250,-
2de prijs: € 100,-
3de prijs: € 50,-
4de prijs: 2 kaarten Hauf om Hauf 2022
+ diverse andere leuke prijzen voor plaats 5 t/m 11 die we komende week bekend zullen maken.

Deelname kost 20€ (excl. servicekosten) en in de prijs is een verrassingspakket inbegrepen (dit zijn niet de aanvullende pakketten): Tickets voor de quiz koop je hier: https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/event/parkuule-quiznight

Je mag als groep (binnen de geldende coronamaatregelen) meedoen met één ticket. Je speelt dus per ticket één keer mee voor de prijzen. Het ticket die je ontvangt zelf bevat geen instructies en is enkel een betalingsbewijs.